Getuigenis UW Assistent

Getuigenis

voor Jopie Bijl

Echt Jopie commercie goed geregeld!

Dongen, 23 april 2018

Sinds ik lid ben van BNI Panta Rhei luister ik elke week met bewondering naar de pitches van Jopie. Al vanaf het begin werd ik door de inhoud getriggerd, omdat ik zelf een beetje zoekende was naar een manier om mijn online zichtbaarheid te verbeteren. Ik deed wel wat op Facebook als ik tijd had, maar er zat geen duidelijke strategie achter. Na een 1 op 1 gesprek met Jopie werd het mij steeds meer duidelijk dat Jopie mij hier zeker bij kon helpen en ik ging met het volste vertrouwen de samenwerking met haar aan.

We keken er beiden naar uit en al vanaf de eerste afspraak gingen we vol enthousiasme aan de slag om mijn USP te bepalen; wie is nou mijn doelgroep en waarmee kan ik hen dan helpen. Jopie wist als geen ander dit bij mij naar boven te brengen. Door het stellen van de juiste vragen wist ik weer wat mij bewoog om dit werk te doen, door wat onderscheid ik mij van anderen en hoe zien mijn ideale klanten eruit.

Zij heeft mij ook geleerd dat ik me niet zo bescheiden hoef op te stellen, maar dat ik best mag laten zien wie ik ben en wat een geweldig werk ik doe.

Dit alles heeft geresulteerd in een mooi stappenplan waar ik de komende tijd zeker mee vooruit kan. Het geeft mij handvaten om gestructureerd aan de slag te gaan.

Jopie is een geweldige sparringpartner en dankzij haar heb ik echt een aantal stappen vooruit gemaakt in het versterken van mijn online imago. Jopie is een vrouw die haar vak goed verstaat en altijd beslagen ten ijs komt. Bovendien komt ze haar afspraken altijd na en is de voortgang van het traject tot in de puntjes uitgewerkt in een werkdocument.

Dank je wel Jopie voor de fijne momenten waarin we naast de zakelijke ook persoonlijke dingen hebben uitgewisseld. Ik heb veel van jou geleerd en over mezelf geleerd!

Warme groet, Corine Stigter

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie