‘‘Succes verschijnt daar waar kansen en voorbereidingen elkaar ontmoeten’’

Samenwerken voor het beste resultaat

En dan wil je aan de slag. Ervoor zorgen dat de marketingcommunicatie voor jouw bedrijf gaat werken. Dan is het belangrijk om de juiste kanalen in te zetten en waar nodig de juiste specialisten in te schakelen.

Voor het implementeren en uitvoeren van jouw marketingplan kan het soms nodig zijn om verschillende expertises in te schakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grafisch vormgever, SEO-specialist of een websitebouwer.

Als marketeer ben ik graag jouw marketingmanager on demand. De spin in het web die er samen met jou voor zorgt dat een goed plan van aanpak gaat werken. Daarom heb ik een sterk netwerk gebouwd met enthousiaste collega’s waar ik indien nodig graag gebruik van maak. Regelmatig samenwerken zorgt er namelijk voor dat we maar een half woord nodig hebben om elkaar te begrijpen. Dat scheelt veel tijd en onnodig lange briefings.

Maar het belangrijkste vind ik dat ik mijn klanten kwaliteit kan bieden door een betrouwbare specialist in te schakelen voor de marketingoplossing die nodig is om jouw bedrijf nog succesvoller te maken. Ik verbind mijn netwerk dan ook graag. Ik werk samen met een aantal betrouwbare partners.

Partner voor uw visuele zichtbaarheid

Bij TOET Ontwerp bent u op de juiste plaats voor de visuele uitstraling van uw bedrijf. Paulien van Toet Ontwerp zorgt als ervaren grafisch vormgever, voor een professioneel huisstijlbeleid zodat je (nog) beter herkenbaar bent met de visuele uitstraling die aansluit bij jouw bedrijf. Zodra je haar huisstijlhandboek structureel gaat toepassen ben je beter herkenbaar en weet je precies hoe klanten jouw bedrijf of product zien en word jij snel herkend door jouw klant. Lees snel verder >

Partners marketing en techniek

We werken samen met betrouwbare websitebouwers, SEO/SEA-specialisten, social media experts en inbound marketing specialisten. Met ons grote netwerk betrouwbare partners bieden we ieder bedrijf een passende oplossing voor specialistische marketingdiensten die een diepgaande kennis vragen die aansluit bij uw communicatieplanning. Zij blijven voor u op de hoogte van alle actuele technische ontwikkelingen om uw relaties een perfecte klantreis te laten beleven.

marketing en sales

Als sales en marketing krachtig op elkaar worden afgestemd worden jouw verkoopkansen in het huidige online tijdperk optimaal benut. Verkoopkosten verschuiven terwijl je omzet gestaag doorgroeit? Een sterk marketingcommunicatieplan zorgt voor een solide en goed onderbouwde basis. Het inzetten van de juiste middelen en experts voor succes!

Wil jij ook lagere of gelijkblijvende verkoopkosten realiseren en een helder overzicht van jouw potentiele klanten voor een goedgevulde sales pipeline? Neem dan nú contact met mij op.