Wie is Jopie

Jouw doel = Mijn uitdaging

Er is niets mooier dan MKB bedrijven procesmatig te helpen bij hun commercie.

Zodat zij sneller en gemakkelijker werken en zo groei realiseren.

Meer dan twintig jaar werk ik met veel plezier aan commerciële- en marketingdoelstellingen in B2B bedrijven. Proactief, doorzetten, durven vragen en doen hebben ervoor gezorgd dat ik continue kon ontwikkelen op het gebied van marketing en sales.

Ik beschik dan ook over unieke kennis en ervaring van zowel marketing als sales in technische branches en B2B MKB bedrijven waardoor ik in staat ben beide processen met elkaar te verbinden om gewenste resultaten te realiseren.

Mijn uitdaging

jouw doel

Want dat is nou precies wat ik zo leuk vind. Betrokken en enthousiast verplaats ik me in mijn klant en zijn doelgroep. Zo biedt iedere nieuwe opdracht mij een mooie uitdaging. Commercieel en marktgericht meedenken en de kar trekken. Altijd voorop met plannen om de zaken nog beter, gemakkelijker en overzichtelijker te maken.

Wie is

Echt Jopie

Het ondernemerschap vinden mensen in mijn omgeving dan ook ECHT iets voor JOPIE. Een mooie kreet voor mijn bedrijfsnaam. Daarnaast houd ik van echt, puur, authentiek en eerlijk zaken doen.

Het is mijn passie om zelfstandig te werken om jou als ondernemer te helpen bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Want daar doen we het voor.