Industrie

Klanten in de industrie veranderen,

verandert jouw verkoopproces al mee?

MKB

Marketingcommunicatie en sales

Praktisch en resultaatgericht

Samen behalen we jouw commerciële doelen

Ben jij een doelgerichte ondernemer?

Kansen benutten

Je bedrijf laten groeien. Dat kan door praktisch aan de slag gaan met marketingcommunicatie en de inzet van on- en offline middelen. Toch is dat is niet altijd eenvoudig. Een goed verhaal moet kloppen met de visie van jouw bedrijf. Een heldere boodschap dusdanig naar jouw klant communiceren, zodat de klant zich hierin herkent, is sneller gezegd dan gedaan. Ik help je daarom graag met organiseren en inrichten van on- en offline marketing- en salesprocessen.

Dat doe ik door o.a.:

  • Jouw salesprocessen zo efficiënt mogelijk te maken.
  • Een praktisch marketingcommunicatieplan.
  • De juiste online middelen in te richten (training, planning en uitvoering).
  • Contentcreatie en planning voor website, nieuwsbrieven, social media enz.
  • Een heldere huisstijl voor de juiste uitstraling die past bij jouw bedrijf.

Jouw bedrijf laten groeien

Bedrijven moeten meer dan ooit een keuze maken wie ze zijn. Een duidelijke identiteit communiceren op hun website en daarnaast gebruik maken van de social mediakanalen die voor hun doelgroep van belang zijn. Alleen een website online zetten is niet meer voldoende. Actief aanwezig zijn op digitale kanalen met actuele informatie, blogs of video zorgen ervoor dat je gezien wordt. Uniek en zonder opsmuk maar duidelijk aanwezig zijn met jouw expertise daarmee bereik je de klanten die passen bij jouw bedrijf.

Waarom?

Commerciële daadkracht is noodzakelijk binnen ieder bedrijf. Je klanten zijn immers het hart van je bedrijf. Als ondernemer moet je heel wat ballen in de lucht houden en daarnaast heb je het druk met de vele andere aspecten van je bedrijf. Daarom ontwikkelde ik een praktisch plan van aanpak waarin alle stappen die nodig zijn om jouw klant te bereiken goed worden aangepakt. Met ‘Echt Jopie’ als commerciële sparringpartner maak je stappen voor:

Meer klanten

Meer online succes

Meer rendement

Visueel herkenbaar bij je klant

Jouw commerciële rechterhand

Als jouw commerciële rechterhand neem ik zelfstandig en flexibel werk uit handen. Lever ik kwaliteit en denk ik proactief met je mee. Waar nodig start ik processen op en breng structuur aan zodat jij jouw commerciële doelen gaat behalen. Dat kan vanuit mijn kantooromgeving of als je wilt op jouw locatie. Mijn werkzaamheden stemmen we af op jouw wensen.

Jouw randzaken zijn mijn hoofdzaken

Ik help je om jouw commerciële zaken professioneel te regelen, zonder dat jij extra bedrijfskosten hoeft te maken. Ik werk immers vanuit mijn eigen kantoor en met eigen apparatuur. Ik sta garant voor een snelle opstarttijd en lever maatwerk projecten in handige flexibele pakketten of projecten. Als ervaren marketing- en salesprofessional ben ik gewend om te werken in B2B omgevingen. Geheimhouding is een vanzelfsprekende gedragscode waarop je kunt rekenen.

Wat houdt je nog tegen om commercieel sterk aan de slag te gaan? Ik hoor graag van je.