RECENSIES
 HD Maatwerkinterieur

HD Maatwerkinterieur

Kees Hoogendoorn

Jopie maakt helder waarmee wij als interieurbouwer het verschil maken. Als vakman is het soms lastig het verschil voor jezelf uit te lichten en te benoemen waarmee jouw bedrijf zich onderscheidt. Jopie is in staat om onze dagelijkse materie -houtbewerking op maat- te vertalen naar passende websiteteksten die op de juiste manier vertolken wat we doen.

Mijn verhaal wordt in klare klantgerichte taal weergegeven. Juist in ons specifieke vakgebied en specialistische branche. Marketing in technische vakgebieden zijn dan ook Jopie haar specialiteit. Een website maken is immers niet ons dagelijkse werk, Jopie legt de juiste verbanden door het stellen van de juiste vragen.

Uw assistent

Uw assistent

Corine Stigter

Sinds ik lid ben van BNI Panta Rhei luister ik elke week met bewondering naar de pitches van Jopie. Al vanaf het begin werd ik door de inhoud getriggerd, omdat ik zelf een beetje zoekende was naar een manier om mijn online zichtbaarheid te verbeteren..

Het Tekstbureau

Het Tekstbureau

Liliane Verwoolde

Wij vonden beide de Personal Social Media Training erg leuk. Jopie combineert deskundigheid met een informele, sympathieke houding. Super! Niks aan veranderen.

Ascend examengroep

Ascend examengroep

Petra van Lammeren

In de afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om mijn website te optimaliseren, de samenwerking hierin vond ik geweldig. Jopie nam veel werk uit handen, maar bleef ook met mij overleggen, dat vond ik erg prettig. Ik zal Jopie dan ook aanbevelen bij andere mensen, die zoeken naar iemand die een nieuwe website willen maken. In een woord gewoon TOP

V.O.R.M. Werken

V.O.R.M. Werken

Sander Vogels

Begin van dit jaar ben ik naar Jopie gestapt om te vragen of zij mijn bedrijf meer zichtbaar wil maken. Dit middels de aanpak van mijn website en het schrijven en plaatsen van korte berichten op mijn facebook pagina om een groter bereik te creëren. De nieuwe website wordt momenteel door Jopie onder handen genomen en kan ik met vertrouwen uit handen geven waardoor ik mij kan richten op de uitvoerende werkzaamheden. Door het luisterend en goed inlevend vermogen van Jopie weet zij precies de juiste elementen samen te voegen waarmee je een instrument in handen krijgt waardoor prospects mijn onderneming beter zien.
Jopie leeft zich goed in mijn vakgebied, kijkt en denkt hoe een klant naar mijn bedrijf kijkt en is niet bang een kritische noot te laten vallen als daar aanleiding toe is.

Oliehandel.nl

Oliehandel.nl

Jan de Croon

Een vriendelijke pittige Dame die verstand van zaken heeft en haar afspraken nakomt. Zeker een aanbeveling waardig en een toegevoegde waarde voor een technisch bedrijf voor marketing of tekstuele ondersteuning.

Zakelijk Verleiden

Zakelijk Verleiden

Marjolein Brocatus

Heerlijk hoor iemand die met je meedenkt, je ontzorgt en je inspireert. Jopie zorgt ervoor dat ik me kan richten op de zaken waar ik echt goed in ben. Ik vertrouw haar voor de volle 100%. Ze is bovendien een sparringpartner met haar marketing achtergrond en laat je anders naar de dingen kijken. Zonder haar had ik met "Zakelijk verleiden" kansen gemist en had ik bovendien minder goed uit de verf gekomen. Ik ben dol op Jopie en ze is echt een meerwaarde voor mij in alles wat ze doet. Het is een feest om met haar samen te werken en ik heb ook nog meer Zakelijk Succes. Jopie=win-win

Q & E bouw en betonreparaties

Q & E bouw en betonreparaties

Josha Zijlmans

Wij vinden dat Jopie zich goed inleeft in ons vakgebied en denkt vanuit onze klant. Daarnaast is Jopie niet te verlegen om kritisch te zijn.

Financieel Eerlijk Scheiden

Financieel Eerlijk Scheiden

Rosemary de la Combé

Ik was net mijn bedrijf gestart en had hulp nodig met de promotie. Zelf wist ik niet hoe te starten en was op zoek naar een hulp en begeleiding hierin. Gelukkig ben ik Jopie tegen gekomen. Haar uitgebreide ervaring op het gebied van marketing, communicatie en sales heeft mij geholpen om hier een start mee maken. Ze voelt feilloos aan wat bij jou past en weet dit met veel passie om te zetten in een werkplan voor nu en voor de toekomst. Want promotie eindigt niet bij het maken van een website... daar begint het mee.

Team Redheaddays

Team Redheaddays

Maurice Haaij

The other half of the Social Media team Jopie has a great part in posting fun and interesting posts on our Social Media platforms. She is responsible for the "Kiss a Ginger Day" post which had a reach of 3.2 million and more than 173.000 comments, likes and shares!!! Ever sent an e-mail to us? Likely she has answered it!
Also the Newsletter is organized and made by Jopie. Needless to say, Jopie is a great power behind all our Social Media and all our other digital platforms.
Maurice Haaij Team Redheaddays via Facebook

Interflon Holland

Interflon Holland

Pieter-Dave Boekel Productmanager

Jopie Bijl is an enthusiastic, self-motivated, and creative colleague that is capable of creating (structured) marketing documentation. Communication is one of the pillars. She does not hesitate to gather information from the sources she requires. Becoming an semi-expert in unknown subjects or even understanding complex information from multi-disciplinary (sometimes too technical) colleagues and customers is something Jopie can easily handle, and also enjoy.
No is not one of the options she chooses when a project is not proceeding as desired. She will persist until she obtains the information she needs to write or publish an article.
Working with Jopie is just fun, a great colleagues to work with.(Via Linkedin)

 VEMA Security

VEMA Security

Gert Lubbersen Algemeen Directeur @ VEMA Security

Jopie, was one of my most dedicated workers in the erea of CRM. The way she organized her work with ambition and striveness to get our company and workers connected to potential customers was impressive. Jopie has a great view on CRM activities, can deep dive in detail without loosing sight of the objected goals to be reached. I can fully recommend Jopie to any enterprise who wants to use CRM as a tipping point.
(via Linkedin)

Interflon Holland

Interflon Holland

Albert Steeman Senior Sales Engineer

Jopie is nu al weer ruim 8 jaar een zeer prettige collega van mij, die bij ons is begonnen op de verkoopafdeling. Op verzoek van Interflon heeft zij zich ontwikkeld tot een professionele communicatiemedewerker die verantwoordelijk is voor onze interne en externe communicatie. Met name het schrijven van onze persberichten en artikelen is iedere keer weer een succes. De wijze waarop Jopie in staat is om onze werkzaamheden te omschrijven in een redactioneel stuk zorgt ervoor dat de lezers altijd heel goed de kern van de boodschap begrijpen die Interflon wil uitdragen. Op persoonlijk vlak is Jopie een fijne collega die goed in staat is met onze buitendienst mee te denken.
(Via Linkedin)

Redhead Days 1

Redhead Days 1

Bart Rouwenhorst Directeur @RedheadDays Breda

Ik heb met Jopie samengewerkt in de organisatie van het festival Redhead Days. Redhead Days is een uniek festival waarbij mensen uit meer dan 80 landen naar Breda komen voor een gezellig weekend. Het festivalterrein is de hele binnenstad van Breda, zelfs met een eigen camping. Jopie werkte aan de communicatie en aan de social media. Met succes, want ons festival heeft op Facebook inmiddels evenveel likes als Lowlands, en Google vindt 230.000 pagina’s op internet over het festival.
Jopie is prettig om mee samen te werken, ze is positief, pro-actief en heeft veel werk opgepakt in aanloop naar, tijdens en na afloop van het festival.