Maak van je Werk een Merk!

Wij gaan voor

Herkenbaarheid

Ben jij herkenbaar bij jouw klanten en onderscheid jij je van jouw concurrenten? Roept jouw logo een beleving op en weerspiegelt het jouw bedrijf? Want de aandacht trekken met een heldere en herkenbare identiteit werkt.

Een logo spreekt je doelgroep aan en kan iets zeggen over je visie en dienst. Daarnaast kan het een prijsindicatie geven. Een logo van een discountwinkel werkt niet als jouw dienst of product valt in de midden tot hoge prijsklasse. Een logo kan bijvoorbeeld een ‘cheap’ of een ‘exclusive’ uitstraling hebben.

Tijdloos

Goede logo’s zijn vaak tijdloos. Maar de doelen binnen een onderneming kunnen veranderen, net zoals de trends. Hierdoor kan een goed logo soms een opfrissing gebruiken. Je wilt natuurlijk dat het aan blijft sluiten bij jouw visie, bedrijf en huidige tijdgeest.

Van logo naar huisstijl

Een logo is een onderdeel van een huisstijl. Maar wat is nu werkelijk een huisstijl? Hieronder vallen alle visuele ontwerpen en alle communicatiemiddelen naar klanten. Maar denk ook aan alle interne stukken naar personeel of andere relaties. Ieder ontwerp straalt hetzelfde uit. Je kunt een huisstijl dus zien als een set richtlijnen. Deze zorgen ervoor dat jouw bedrijf of product een eenduidige uitstraling achterlaat.

Huisstijlhandboek

Alle ontwerpen worden vastgelegd in een huisstijlhandboek. Denk hierbij aan onder andere de lettertypes en hoe het logo moet worden toegepast. In dit handboek worden alle definitieve versies van het visitekaartje, briefpapier en envelop opgenomen. Indien van toepassing verzorgt Paulien dit ter volledigheid inclusief het vastleggen van eventueel gebruikte fotografie.

Met Toet ontwerp maak je van jouw werk een Merk

Paulien van Toet Ontwerp zorgt als ervaren grafisch vormgever, voor een professioneel huisstijlbeleid zodat je (nog) beter herkenbaar bent met de visuele uitstraling die aansluit bij jouw bedrijf. Zodra je haar huisstijlhandboek structureel gaat toepassen ben je beter herkenbaar en weet je precies hoe klanten jouw bedrijf of product zien en word jij snel herkend door jouw klant.

Met een krachtige huisstijl gecombineerd met een effectief plan, maak jij je bedrijf onvergetelijk voor jouw klant. Wil je weten wat jij kunt doen om meer uit jouw branding te halen? Neem vrijblijvend contact op met Toet Ontwerp.