Industrie

Klanten in de industrie veranderen,

verandert jouw verkoopproces al mee?

MKB

Marketingcommunicatie en sales

Praktisch en resultaatgericht

Aandacht voor klanten met de

Focus op techniek

Technische producten, een maatwerk aanpak

Technische bedrijven maken complexe producten voor specialistische oplossingen. Een marktbenadering voor technische producten vraagt daarom om een specifieke aanpak. Specifieke doelgroepen en goed segmenteren spelen hierin een belangrijke rol. Daarnaast zijn je klanten veranderd. Daarom zijn ondernemers en salesmanagers in de industrie en technisch MKB op zoek naar nieuwe verkoopmogelijkheden. Omdat traditionele markten steeds vaker te maken krijgen met nieuwe (online) aanbieders en afnemers, die zich voor een belangrijk deel via internet oriënteren.

Online zichtbaarheid voor meer leads en meer omzet

Daarom is online profileren een must geworden in een door digitalisering veranderend verkooplandschap. Om zichtbaar te worden bij jouw specifieke klant is een goed plan van aanpak altijd maatwerk. Samen gaan we kijken waar je groeimogelijkheden liggen. Afhankelijk van je huidige situatie gaan we aan de slag om resultaten te verbeteren. Of het nu gaat om product markt combinaties, je salesprocessen, je marketingcommunicatie of een combinatie hiervan. Wij gaan kijken met welke gereedschappen jouw verkoopmachine optimaal draait.

Verkoopkansen vegroten

Bedrijven hebben hun mogelijkheden in de markt vaak helder in kaart.
Ik help je graag deze kansen optimaal te benutten.
Om dat te realiseren hanteren we 4 belangrijke onderdelen in jouw marketingmachine;

* Relatiebeheer – om klantencontacten optimaal te organiseren
* Marketingcommunicatie – on- en offline een concreet plan van aanpak
* Operations – Online middelen efficiënt inrichten
* Monitoren – Evalueren en bijsturen voor het beste resultaat.

Stap voor stap bekijken we wat er al goed gaat en wat de mogelijkheden zijn om jullie verkoopdoelen te behalen.

Relatiebeheer efficiënt organiseren

marketingcommunicatie
plan & concrete aanpak

Online middelen efficiënt inrichten

Monitoren, evalueren en bijsturen

De juiste bronnen en middelen

Regelmatig ontvangen we van technische bedrijven aanvragen om hen te helpen met het bepalen van de juiste keuze op het gebied van communicatie. Zo zien we dat sales- en marketingafdelingen regelmatig nog beter op elkaar afgestemd kunnen worden of dat relatiebeheer efficienter kan worden ingezet. Door kansen te pakken en (online) signalen vroegtijdig te signaleren ben je in staat om klanten te helpen in hun aankoopproces.

Processen optimaliseren

Processen optimaliseren in marketing- en verkoopprocessen dat is onze passie. Samen zorgen we ervoor dat jij aan de slag kunt met een concreet marketingcommunicatieplan. Daarnaast helpen we bedrijven met de inrichting van hun online kanalen en richten we de technologie in om ervoor te zorgen dat bedrijven in de toekomst nog beter gaan presteren. Zo zorgen we ervoor dat jouw onderneming de groei door kan maken die jij op het oog hebt. Wij helpen graag om jullie commerciële doelen te bereiken.

Wil je kennismaken?
Maak een afspraak.
Wij schijnen een helder licht
op jouw marketing.