Marketing en de hectiek van de dag

Herken je dat… in het begin van het jaar had je zoveel marketingplannen. Zoveel leuke ideeën voor een compleet nieuw plan, je social media, die nieuwsbrief of om de optimalisatie van je website eens écht aan te pakken.

Het uitvoeren van marketingplannen vraagt continue aandacht en is nog vaak ondergeschikt aan de hectiek van de dag, of wordt niet uitgevoerd door te weinig focus. Jammer toch van al jouw mooie plannen.

Bestaande en nieuwe relaties horen graag van je 

Lekker gemakkelijk online op een moment dat hen het beste past. Jij wilt toch ook in die top drie van (potentiele) leveranciers komen te staan.

Inmiddels is het juli en voor je het weet is er weer een jaar omgevlogen. Wil jij jouw marketingplannen zeker stellen en ervoor zorgen dat ze zonder gedoe professioneel en consequent worden uitgevoerd? Zorg ervoor dat jouw online zichtbaarheid in de markt wordt gewaarborgd.

Sta deze zomer ook even stil bij jouw marketingplanning.

Wil je bijsturen? Samen zorgen dat jouw plan (alsnog) gaat werken. Dan is er ‘Echt Jopie – commercie goed geregeld’. Jouw commerciële rechterhand. Dan hoef je je daar in deze periode niet druk om te maken en geniet je lekker van de zon. Ik wens jou een mooie zomer.

Jopie Bijl

Echt Jopie – commercie goed geregeld

Tel.nr.: 06-23229140

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie