
Food dynamics
Merel Rijnen is trotse eigenaar van Food Dynamics. Ze studeerde voedingsmiddelentechnologie aan de MAS (Helicon, Boxtel) en later aan de HAS (Van Hall Larenstein, Velp). En startte haar carrière in 2003. Na een aantal jaren als R&D manager te hebben gewerkt in de zoetwarenindustrie, werd ze zelfstandig ondernemer. Ondanks dat dit haar uitstekend afging wilde Merel haar bedrijf nog beter afstemmen op haar persoonlijke doelen en de meerwaarde voor haar opdrachtgevers vergroten.
We startten een marketing communicatietraject waarbij ik Merel na het doorlopen van een viertal marketingsessies kon ik haar adviseren om haar dienstverlening te optimaliseren. Naast productontwikkeling startte merel een nieuw concept voor in company training en productontwikkeling. Hiermee kon ze haar bedrijf nog beter op de kaart zetten en foodproducenten uitnodigen in haar innovation lab in Dongen. Dit leverde voor opdrachtgevers een geheel nieuwe experience waarmee ze buiten hun eigen protocollen vrij konden brainstormen en werken aan nieuwe productideeen onder begeleiding van Merel als ervaren voedingsmiddelen technologe. Dit bood Merel daarnaast een boost om haar bedrijf nog dynamischer en succesvoller te maken.
Merel Rijnen
“Na 8 jaar als zelfstandige, werd het tijd voor nog meer professionalisering van mijn activiteiten.
Zoveel gedachten en ideeën; Jopie heeft me ontzettend geholpen om ze allemaal op een rij te zetten. Jopie heeft me inzicht gegeven in mijn eigen kunnen en het vertrouwen in mezelf als ondernemer.
Ze kan als geen ander in kaart brengen wie je klanten zijn, wat ze belangrijk vinden en hoe als bedrijf de juiste boodschap uit te dragen. No nonsens, maar helder en recht door zee, dat is ECHT Jopie!”